Een kindvriendelijke vakantie beleef je op de Roek

Gepubliceerd op: 11 september 2024
Rustig een boekje lezen op de pickick bank tijdens je verbijf.

Bent u op zoek naar een fijne kindvriendelijke vakantie? Op de Roek vakantiebungalows bent u op het juiste adres. Een rustig en comfortabel verblijf vindt u bij ons. Tijdens uw verblijf zit u op een unieke locatie in de bossen en zelfs met eventueel een eigen omheide tuin. Wel zo handig.

Kinderen kunnen meedoen met verschillende activiteiten zoals dierenvoeren en verzorgen, er is een speeltuin met kinderboerderij en een bibliotheek. Voor kinderen is het hier altijd fijn te vertroeven. Met een kleinschalig team voelt het al snel vertrouwd. Kinderbed en kinderstoel zijn kosteloos te gebruiken tijdens uw verblijf. De Roek is kleinschalig en autovrij.

Kindvriendelijk verblijf op de Roek. Samen voeren en verzorgen van de dieren.

Avontuur en ontdekken in de natuur

Van schommelen, skelteren of rondfietsen, het kan allemaal hier op de Roek. Samen met vriendjes in de speeltuin of even langs de kinderboerderij. Kinderen kunnen veilig de omgeving samen met u ontdekken. Zin in wat lekkers? Neem dan plaats op ons terras. Onder het genot van een bakje thee of koffie kunt u toekijken terwijl u kind in de speeltuin speelt.

Bij de receptie kunt u samen boeken, films en spelletjes lenen, voor een gezellige avond in uw vakantiehuisje op de Veluwe. Wat wilt u nog meer.

Reserveer nu uw bungalow

Boek uw herfstvakantie op de Roek. Herfstvakantie vier je op de Roek

Wat gasten zeggen over hun kindvriendelijke vakantie:

‘De Roek is de ideale plek om nieuwe energie op te doen,uit te rusten en te genieten van de natuur. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.’ – H. Mijderwijk

‘Nauwelijks gezien of gehoord, dat er ook nog andere vakantiegangers waren. Gewoon mijn eigen plekje tussen de bomen. Mijn enige buren leken te zijn de eekhoorntjes en de vele verschillende vogels. Kinderen en kleinkinderen waren bij bezoek helemaal verrukt van de kalfjes, lammetjes, jonge geitjes en varkentjes, kuikentjes, konijnen en kippen op de kinderboerderij. Kortom, daar had ik geen kind meer aan.’ – Alides

Meer recensies lezen over een vakantiehuisje op de Veluwe? De Roek op Zoover

Bekijk hier de prijzen

Korting voor gezinnen met jonge kinderen

Goed om te weten: reist u met kinderen tot en met 4 jaar oud? Dan ontvangt u van ons 10% korting op het weektarief. Bekijk hier in welke periodes deze korting geldt. Heeft u nog vragen over de mogelijheden voor het boeken van een kindvriendelijke vakantie? Bel 0318-591757 of mail even naar onze receptie, wij helpen u graag.

 

Terug naar overzicht