Geniet van ons voedselbos tijdens uw verblijf

Gepubliceerd op: 2 september 2024
Voedselbos rondom tiny houses Otterlo

Verse groenten en kruiden op De Roek

Groenliefhebbers opgelet, rondom de tiny houses is het een echt groen paradijs op dit moment. Tijdens uw verblijf kunt u groenten en kruiden plukken uit de moestuin rondom uw tiny house. Verblijft u in een bungalow, dan kunt u uit onze kruidenspiraal oogsten. De kruidenspiraal is te vinden tegenover de Hop-inn, ons receptiegebouw.
In onze kas zijn heerlijke tomaten aan het rijpen. Overleg even met onze medewerkster Suzanne welke oogstrijp zijn. Alle groenten en kruiden zijn biologisch geteeld  dus zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Ontdek meer tijdens een voedselbos excursie

Rondom de bungalows Ekster, Kwikstaart, Roodborst, Mees, Leeuwerik en Tortelduif groeit ons voedselbos.  Indien u interesse heeft in wat hier allemaal groeit kunt u een voedselbos excursie afspreken. Deze rondleiding is mogelijk op een dinsdag of woensdag starttijd tussen 16:00 en 19:00 uur. Aanmelden gaat via de receptie.

In overleg met onze collega Michel is het mogelijk vruchten en kruiden te oogsten. Laat aub uw kinderen niet zelf rondplukken, wij helpen u graag.

Ontdek ons aanbod tiny houses op: https://www.deroek.nl/tiny-houses-op-de-roek/.

Voedselbos rondom tiny houses Otterlo
Terug naar overzicht