Logeren op een vakantiepark dichtbij de Hoge Veluwe?

Gepubliceerd op: 16 oktober 2024
Geniet van het najaar op de Veluwe

Bent u op zoek naar een kleinschalig vakantiepark om in de buurt van het Nationaal Park de Hoge Veluwe te verblijven? De Roek Vakantiebungalows ligt op slechts 1500m afstand van de ingang van de Hoge Veluwe af. Verken het park of breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum.
U kunt het park op ter voet, met de auto of per fiets.

Hoge Veluwe Wilde weken.

Het najaar is een heerlijk seizoen om extra te genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Vanaf zaterdag 19 oktober tot en met zondag 3 november 2024 organiseert de Hoge Veluwe Wilde Weken. Tijdens dit event is het mogelijk om alles te leren over dieren en planten, te speuren naar tekenen van wild en om actief bezig te zijn in de natuur. Tevens is het mogelijk om te genieten van wild eten uit eigen Park met bijpassende wijnen. Alles helemaal in het thema ‘Wild’.

Boek hier uw bungalow

Een knus vakantiepark op loopafstand van de Hoge Veluwe

Geniet tijdens uw verblijf van verschillende activiteiten die wij u te bieden hebben. U kunt bijvoorbeeld:

-Het Kröller Müller bezoeken met een uitgebreide collectie aan kunst en beelden. Het museum heeft ook voor de terugkerende bezoekers wisselende exposities en activiteiten. Bekijk de agenda van Het Kröller Müller Museum

-Een kopje koffie of thee drinken op ons terras. Wij serveren wij vanaf maandag tot en met zaterdagochtend 9:30-12:00 koffie, thee met huisgemaakte appelcake of bosbes muffin. Dit geserveerd met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke.

-Een voedselbos excursie bijwonen. Op de dagen dinsdag of woensdag, te reserveren bij de receptie. U gaat mee met onze voedselbosexpert Michel die u graag alle ins- en outs over de aanleg en onderhoud van dit bijzondere bos verteld.

-Een mooie boswandeling maken met uw partner of gezin. Uw huisdier mag mee! Neem de hond of het konijn gezellig mee naar ons vakantiepark, in deze huisjes zijn huisdieren toegestaan. De overige huisjes houden we huisdiervrij.

 

Breng een bezoek aan de Hoge Veluwe tijdens uw verblijf en geniet van de natuur Geniet van uw verblijf op de Roek

Terug naar overzicht