Geniet van een heerlijke cappuccino van ons restaurant in Otterlo

Gepubliceerd op: 18 juli 2024
Restaurant in Otterlo
Zin in een heerlijke haver cappuccino? Op het terras van ons restaurant de Roek in Otterlo kunt u vanaf maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 12.00 uur heerlijk genieten van een kopje koffie of thee met een huisgemaakte appelcake of bosbesmuffin.

De perfecte tussenstop

Maakt u een mooie wandeling of fietstocht en bent u toevallig bij ons in de buurt? Loop dan even langs voor een heerlijke tussenstop. U kunt lekker even bijkomen op ons gezellige terras van Restaurant de Roek in Otterlo.
U heeft uitzicht op de dierenweide waarin meestal onze paarden lopen. Het eten en drinken wat wij serveren is natuurlijk biologisch! Met muntthee uit eigen tuin.
Deelnemers van ons zorgbedrijf nemen graag uw bestelling op.
Parkeren: komt u met de auto? Overleg dan even bij de receptie waar u het beste de auto kunt parkeren. Wel zo fijn voor ons, en onze gasten.
Huisdieren: neemt u ook uw hond mee? Op ons terras zijn honden welkom, op de bordjes kunt u terugzien waar u precies kunt gaan zitten samen. Een bak met vers water voor uw hond zetten wij met liefde klaar.

Zin in een ijsje?

Tijdens uw bezoek kunt u natuurlijk ook even rondkijken in ons biologische winkeltje. In dit winkeltje zijn producten als koffie, thee, drop, rijst, bier, pasta of schoonmaakmiddelen te koop (allemaal biologisch). In de zomer is het heerlijke ijs van The Nice Company verkrijgbaar, dat is puur en (h)eerlijk genieten. Deze ijsjes zijn gemaakt uit de beste ingrediënten en met vruchten uit het seizoen, pure chocolade en bio-room van weidekoeien. Vers en uit de buurt, dat spreekt voor zich.
Ons restaurant op de Roek is geopend alle dagen behalve zondag vanaf 10:00 tot 12:00.
Restaurant in Otter Onze medewerkers staan graag tot uw dienst voor het opnemen van uw bestelling. Een heerlijke muntthee of huisgemaakte appelcake kunt u bestellen in ons restaurant in Otterlo. Het bord buiten verwelkomt u graag in ons restaurant in Otterlo
Terug naar overzicht