Rust even lekker uit in een vakantiehuisje op de Veluwe 2 personen

Gepubliceerd op: 17 oktober 2024
Woonkamer tiny house lieveheersbeestje op de Roek

Bent u op zoek naar een knus Vakantiehuisje op de Veluwe voor 2 personen? Op de Roek Vakantiebungalows bent u aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk verschillende accommodaties waaronder onze 2 persoons tiny houses gelegen in Otterlo. In een Tiny house kunt u bijzonder overnachten. U slaapt namelijk midden in de bossen van de Veluwe. Een waar plezier voor echte natuurliefhebbers.

Boek hier uw tiny house

Knus vakantiehuisje op de Veluwe

De indeling van de tiny houses zijn praktisch en knus. De tiny house beschikt over een hoogslaper met een klimtrap. Er is een keukengedeelte met eettafel. U kunt koken op een 2-pits inductiekookplaat en er is een combi magnetron/oven die u kunt gebruiken. Tijdens uw verblijf bent u van alles voorzien. Verblijft u met een baby of peuter is het mogelijk dat wij kosteloos nog een extra kinderbedje en kinderstoel voor u klaarzetten. Geeft u dit s.v.p. door aan de receptie.

U heeft een eigen ruime badkamer met inloopdouche en toilet met wastafel. De zithoek heeft een slaapbank die grenst aan de twee-persoons hoogslaper. Door de aanwezige ramen met schuifpui heeft u een direct zicht op het groen. Alle Tiny Houses zijn voorzien van vloerverwarming voor extra comfort. Deze vloerverwarming wordt aangestuurd door stroom uit de zonnepanelen.

 

Activiteiten om te ondernemen met 2 personen.

Tijdens uw verblijf is er genoeg te doen op de Roek in uw vakantiehuisje op de  Veluwe voor 2 personen. Bezoek een museum of maak een mooie natuurwandeling. Of wat dacht u van een heerlijk romantisch diner bij restaurant de Waldhoorn? Voor wat inspiratie hebben wij hieronder wat leuke locaties in Otterlo voor u op een rijtje gezet:

Musea in Otterlo:
Kröller-Müller museum
-Tegelmuseum Otterlo

Restaurants in Otterlo:
Restaurant GEIJT
De Driester

Voor meer locaties om wat te eten en te drinken in Otterlo kunt u hier op onze pagina een kijkje nemen.

 

Keukengedeelte van het vakantiehuisje Veluwe 2 personen  Een bloemetje staat bij aankomst voor u klaar indien het seizoen dit toelaat. Voedselbos rondom tiny house de bij

Terug naar overzicht