Last Minute aanbiedingen

Last-minute aanbiedingen

Het is nu ook mogelijk om van vrijdag tot zondag te verblijven. Boek uw verblijf en profiteer van een extra voordelig weekendtarief. Verblijf al mogelijk vanaf  €235,- euro. 

 

Midweek maandag 28 tot vrijdag 1 april:

Laatste bungalows! Maak nu gebruik van onze scherp afgeprijsde last-minute aanbiedingen! Geniet van een heerlijk verblijf met een mooie korting.

 

De Merel en De Koekoek zijn nog vrij. 4-6 persoons bungalows met ruim terras, ligbad en gezellige houtkachel in de woonkamer. Verblijf een midweek tegen een voordelig tarief van €225,- euro.

4 tot 6-persoons bungalow de Mus is ook nog vrij, ruime bungalow met 2 vaste slaapkamers en 3e slaapkamer te scheiden met een wand. Omheinde tuin, ideaal met kleine kinderen. Te huur voor een midweek voor een last-minute prijs van €235,- euro.

Vrijgelegen 6-persoons bungalow De Bosuil is ook nog te huur. Mooi gelegen op een heuvel achterin het bos met omheinde tuin en terras. een midweek te huur voor een last-minute prijs van €265.- euro.

Weekend vanaf vrijdag 1 april tot maandag 4 april:

Laatste bungalows:

Er even tussenuit met uw trouwe viervoeter? Verblijf met huisdier mogelijk in de Tortelduif. Stap zo het bos in vanuit de voordeur van uw bungalow. Een weekend last-minute te boeken voor €495,- euro.

De Bosuil is ook nog vrij. 6-persoons ruime bungalow met  houtkachel en ligbad. Mooi gelegen op een heuvel achterin het bos met omheinde tuin en terras. Optimaal genieten. Verblijf een heerlijk weekend voor een last-minute prijs van €475,- euro.

Verblijf met huisdier ook nog mogelijk in onze huisdiervriendelijke bungalows de Eekhoorn of de Meijerij. U stapt zo de bossen in met uw trouwe viervoeter. Een midweek te huur tegen een last-minute prijs van €450,- euro (Eekhoorn) en €465,- euro (Meijerij).

 

U kunt het snelst een bungalow bij ons boeken via ons online boekingssysteem
Telefonisch kan ook tijdens de openingstijden van onze receptie op nummer 0318-59 17 57.
De openingstijden zijn maandag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag tot donderdag van 9.00 tot 15.30 uur
Zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur
U kunt ook een mailtje te sturen naar  info@deroek.nl.